Are you looking for a professional Hypnotherapist / Hypnotherapeut... Contact us for hypnose at Help for Health.com
Zoekt u een professionele Hypnotherapeut... Neem voor hypnose contact met ons op via Help for Health.com
Gratis en volledig vrijblijvende kennismaking

Zo krijgt u alles van iedereen gedaan

Het geheim van emotionele intelligentie

categories

Psychology ;

ID3661
TitleZo krijgt u alles van iedereen gedaan
SubtitleHet geheim van emotionele intelligentie
Website
Book LanguageDutch
Book TypeBook
DescriptionHoe is het mogelijk dat sommige mensen door iedereen aardig worden gevonden? En wat steekt achter het succes van winstgevende bedrijven? Wie is die leraar die met overwicht in de klas gemakkelijk de orde kan houden? En wat doen echtparen in een goed huwelijk beter dan ongelukkige stellen? Intelligentie (IQ) wordt nog altijd afgemeten aan het niveau van iemands schoolprestaties, maar is de briljante leerling ook degene die later in het maatschappelijk leven slaagt?

Het geheim achter al deze vragen is een ander soort slimheid: emotionele intelligentie (EQ). In dit boek beschrijft Jeffrey Wijnberg alle eigenschappen die deel uitmaken van emotionele intelligentie: zelfkennis, frustratietolerantie, optimisme, sociale vaardigheid, inlevingsvermogen, gevoel voor presentatie, vriendelijkheid en positieve manipulatie. Het zijn deze eigenschappen die van mensen echte persoonlijkheden maken. Zij blinken uit in zelfdiscipline, betrokkenheid en mensenkennis.

Het is een pleidooi voor een leven met hart en ziel, en het gezond verstand als toeziend voogd. Emotionele intelligentie is de overlevingsstrategie van de toekomst, waarbij gezond ego
Year2001
Pages(not set)
Notes208p

Authors

Showing 1-1 of 1 item.

Authors

Suggestions

Check more resources